Αναβολή για τον Άρη

Οι υποθέσεις του Άρη στην ΕΕΑ αναβλήθηκαν για τις 27 Οκτωβρίου.

Νέα αναβολή πήραν στην ΕΕΑ οι υποθέσεις που απασχολούν την ΠΑΕ Άρης. Η Επιτροπή έκανε γνωστό ότι η αίτηση των Λάμπρου Σκόρδα, Χρήστου Αραβίδη, Γρηγόρη Παπαζαχαρία για μη χορήγηση πιστοποιητικού και η κύρια παρέμβαση του Γιώργου Παναγόπουλου αναβλήθηκαν για τις 27 Οκτωβρίου. Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Η από 22-09-16 αίτηση του Χ. Σκόρδα, ως προς το Α αίτημα, για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η από 22-09-16 αίτηση των Χ. Αραβίδη, Γ. Παπαζαχαριά και λοιπών για μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η από 29-09-16 κύρια παρέμβαση του Γ. Παναγόπουλου, η από 05-10-16 αίτηση ανάκλησης της από 29-09-16 απόφασης της Επιτροπής περί έγκρισης απόκτησης ποσοστού 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέρ της κ. Ε. Καρυπίδου.

ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 27.10.16».

Last modified onΠέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 18:30

1 comment

  • ΙΑΣΩΝΑΣ
    ΙΑΣΩΝΑΣ Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 18:46 Comment Link

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΛΕΖΑ-ΠΟΙΝΗ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΛΕΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ, ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΑΑΑΡΑΑΑΔΟΟΟΚΕΕΙΕΙΕΙ?????? [ΥΓ. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΟΣΚΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep