«Τυπικό το θέμα του Άρη»

Ο Αργύρης Λίβας δήλωσε ότι ο Άρης είναι βέβαιο πως ο Άρης θα λάβει πιστοποιητικό.

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει για τον Άρη και το θέμα του πιστοποιητικού του, όπως υποστήριξε ο νομικός της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, στον «Libero FM 107.4». Αρχικά είπε: «Είναι τυπικό το θέμα για την περίπτωση του Άρη, αυτή είναι η εκτίμησή μου. Δεν υπάρχει θέμα με τα δικαιολογητικά μας και ούτε βέβαια ανησυχούμε για τις καταγγελίες, είτε είναι παραγόντων, είτε είναι ποδοσφαιριστών».

Για την παρέμβαση Παναγόπουλου: «Η παρέμβαση δεν προβλέπεται πουθενά από τον κανονισμό και ουσιαστικά δεν έχει τύχη. Δεν μπορώ να ξέρω για ποιο λόγο έγινε αυτή η ενέργεια, πάντως εκτίμηση δική μου είναι ότι ο Άρης δεν κινδυνεύει. Ας υποθέσουμε ότι ο Άρης δεν παίρνει πιστοποιητικό, τι θα γίνει; Οι παλιοί ποδοσφαιριστές θα πάρουν τα χρήματά τους; Όχι βέβαια. Από όλη αυτή την διαδικασία δεν κερδίζουν κάτι. Η νέα ΠΑΕ που συστήθηκε έχει άλλο Α.Φ.Μ. άλλο αριθμό στο ΓΕ.ΜΗ. , δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ».

Για τις υποθέσεις των πρώην ποδοσφαιριστών: «Δεν έχει νόημα αυτό που κάνουν τώρα. Τα υπόλοιπα να στραφούν έναντι φυσικών προσώπων μπορεί και να έχουν κάποια τύχη. Να βρούνε δηλαδή να εκτελέσουν κάποια απόφαση. Αυτό δεν έχει καμία τύχη».

Κατέληξε λέγοντας: «Για το πιστοποιητικό δεν καλείται η ομάδα, εκτός και αν θέλει να κάνει κάποια παράσταση η ίδια η ομάδα αν ελείπε η φορολογική ενημερότητα. Δεν καλούνται οι ομάδες. Εγώ για παράδειγμα εκπροσωπώ τον Πανθρακικό. Καταθέσαμε τα έγγραφά μας, πήραμε το πιστοποιητικό, όλα οκ. Δεν έγινε κάποια διαδικασία. Ο Άρης δεν έχει κληθεί να παρασταθεί, επειδή έκανε καταγγελία ο κ. Παναγόπουλος, ο κ. Σκόρδας. Εμείς μέχρι τώρα δεν έχουμε πάρει καμία απολύτως ενημέρωση, άρα δεν συντρέχει και κάποιος λόγος ανησυχίας».

Last modified onΠέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep