«Προστασία σε σήμα και ιδεώδη»

Με κάθε τρόπο θα προστατεύσει η Αναγέννηση Καρδίτσας την προσπάθεια που γίνεται

Με αφορμή ανάρτησης προσβλητικού κειμένου με το σήμα της Αναγέννησης Καρδίτσας, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, διαχωρίζοντας τη θέση και τονίζοντας πως όποιος χρησιμοποιεί το σήμα της ομάδας με κακόβουλο τρόπο, βρίσκεται απέναντί της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόσφατα σε δημόσιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (F/B) αναρτήθηκε από χρήστη του μέσου (με ψευδώνυμο), κείμενο με προσβλητικό περιεχόμενο προς τους δημοσιογράφους, συνοδευόμενο από το σήμα του Αθλητικού Συλλόγου Αναγέννηση Καρδίτσας, του συλλόγου μας δηλαδή.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό εκτός της βαθιάς και έντονης καταδίκης έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Το σήμα του Συλλόγου είναι προς χρήση από όσους πιστεύουν με αγνό τρόπο στα Αναγεννησιώτικα ιδεώδη και προσπαθούν διαδίδοντάς το να ενισχύσουν την Αναγεννησίωτικη ιδέα, να προάγουν τον αθλητικό πολιτισμό και να προστατεύουν την προσπάθεια όλων όσον είναι ταγμένοι σε αυτή την κατεύθυνση.

Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Σήμα του Συλλόγου με περιεχόμενο υβριστικό, προβοκατόρικο, και κακόβουλα σκεπτόμενος για προσωπικούς λόγους που εμπλέκουν το Σύλλογο σε περίεργες και συκοφαντικές πράξεις μας καθιστά εξαρχής απέναντί του.

Πόσο μάλλον εάν στρέφεται κατά μελών του συλλόγου όντας ο ίδιος μέλος άλλου συλλόγου με πολυποίκιλη προσωπική συμμετοχή και δραστηριότητα στον σύλλογο αυτόν!

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ερασιτεχνικής ΑΣΑ δηλώνουμε ότι σεβόμαστε την προσπάθεια όλων των αθλητικών σωματείων του Νομού μας, και ουδέποτε θα κάνουμε χρήση σημάτων οι ονομάτων μελών άλλων συλλόγων παρά μόνον δημοσίως και εφόσον συντρέχουν λόγοι.

Θα προστατέψουμε με κάθε νόμιμο τρόπο την προσπάθεια που αναπτύσσεται με πολύ κόπο και ιδρώτα, μελών, αθλητών, γονέων και φιλάθλων του Συλλόγου σε εποχές δύσκολες για όλους.

Με την επιφύλαξη για την άσκηση παντός νόμιμου ένδικου δικαιώματος μας».

Με τιμή
Το ΔΣ της ΑΣΑ 1904

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep