«Χαμηλά η μπάλα»

Συνεργάτης του Μίλος Κόστιτς στον Αχαρναϊκό ο Αλές Αρνόλ.

Τη δεύτερη νίκη του σε φιλικό προετοιμασίας κατέκτησε ο Αχαρναϊκός το Σάββατο (08/10) απέναντι στον Απόλλωνα. Και, μάλιστα, η επικράτηση αυτή συνδυάστηκε με την πιο πειστική εμφάνιση των «πράσινων» έως τώρα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μενιδίου ήθελαν, σίγουρα, να δείξουν πράγματα στο νέο τους προπονητή, Μίλος Κόστιτς και, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισαν στο μισό γήπεδο την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Στον Αχαρναϊκό, πάντως, δεν ξεγελιούνται και τονίζουν ότι θέλουν δουλειά ακόμα για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. «Ο στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή και δουλεύουμε για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη», αναφέρουν στο Μενίδι.

Σε ό,τι αφορά στη στελέχωση του τεχνικού τιμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», στην εξέδρα βρέθηκε το Σάββατο (08/10) ο νέος συνεργάτης του Κόστιτς. Πρόκειται για τον Αλές Αρνόλ. Είναι γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου 1984 και έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της πατρίδας του, με τελευταία την Μπράβο και τα τμήματα υποδομής. Είναι, επίσης, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.

Last modified onΚυριακή, 09 Οκτώβριος 2016 16:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep