«Του χρόνου Super League» (photos)

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν και ανακοίνωσε τη συμφωνία με την εταιρεία Stoiximan.

Το σύνθημα για την επιστροφή του ΟΦΗ στον φυσικό του χώρο, τη Super League έδωσαν άπαντες στην εκδήλωση της ΠΑΕ που έγινε το βράδυ στην κεντρική πλατεία του «Talos Plaza». Η διοίκηση των «μελανόλευκων» ετοίμασε μία φαντασμαγορική γιορτή, οι οπαδοί έδωσαν δυναμικό «παρών», ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η συμφωνία με τη στοιχηματική εταιρεία «Stoiximan» που θα είναι ο βασικός χορηγός για τα δύο επόμενα χρόνια.

Στην παρουσίαση έδωσαν το «παρών» όλα τα μέλη της διοίκησης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Νίκος Τζώρτζογλου, ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Κουράκης και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι της τοπικής αρχής. «Σύνθημά μας είναι η οικονομική εξυγίανση. Ο Νίκος Νιόπλιας θα είναι ο καπετάνιος για την άνοδο στη Super League», είπε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου, Γιώργος Κορτσιδάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Πολεμαρχάκης μίλησε για τον στόχο της ανόδου και μαζί με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της «Stoiximan», Πάνο Κωνσταντόπουλο επισημοποίησαν τη συμφωνία για τα δύο επόμενα χρόνια. Σε ό,τι αφορά στις εμφανίσεις, η βασική είναι μαύρη με γκρι ρίγα, ενώ υπάρχει ακόμα μία άσπρη και μία πορτοκαλί. Ακολούθησε η παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου και, φυσικά, των ποδοσφαιριστών. Εκ μέρους των τελευταίων ο Ηλίας Κώτσιος είπε: «Ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίξει για να ανεβούμε στη Super League. Ήταν τιμητικό που ήρθε τόσος κόσμος. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει».

Η ΠΑΕ φρόντισε, ώστε το φινάλε της εκδήλωσης να συνδυαστεί με πολλά πυροτεχνήματα, ενώ οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα.

Last modified onΠέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 22:00

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep