Έξαλλος ο Τεννές

Ο Μπάμπης Τεννές με δήλωσή του στο FL News απάντησε στον Ζονατάν Παρπέξ.

Ο Ζονατάν Παρπέξ σε δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε γαλλικό μέσο ενημέρωσης κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον πρώην προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάμπη Τεννέ ότι έκανε τα πάντα για να χάσουν οι «κυανόλευκοι» τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό! Μάλιστα, μίλησε ακόμα και για... γέλια στα αποδυτήρια.

Η συνέντευξη του Γάλλου μέσου και όσα φέρεται να είπε ο ίδιος έκαναν έξαλλο τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος με δήλωσή του στο FL News μίλησε για γέλια ειρωνείας στα αποδυτήρια. Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι ο Παρπέξ μπήκε αλλαγή όταν το αποτέλεσμα ήταν 1-1 και όπως σημείωσε: «φαντάζομαι όχι για να χάσουμε». Εκτός αυτού υπενθύμισε ότι για παρόμοιες δηλώσεις βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην πρόεδρο, Σταμάτη Βελλή.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Τεννές δήλωσε:

«Όποιος παρακολούθησε το συγκεκριμένο παιχνίδι Απόλλων - Ολυμπιακός θα είχε καταλάβει ότι ο Απόλλων ήταν καλύτερος και δικαιούνταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Ηττήθηκε, γιατί έτσι ήθελαν οι διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Παππάς και Γρηγοράκος.

Ο συγκεκριμένος παίκτης μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι όταν το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1. Φαντάζομαι όχι για να χάσουμε. Τα χαμόγελα που αναφέρει ήταν χαμόγελα ειρωνείας και είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την απαράδεκτη διαιτησία των κ.κ. Παππά, Γρηγοράκου.

Κανένας δεν μπορεί να με κατηγορήσει όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς μου για δόλο προς την ομάδα μου. Γι' αυτό τον λόγο είμαι και στα δικαστήρια με τον πρώην πρόεδρο, κύριο Βελλή».

Last modified onΠέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 11:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep