Καθαριότητα στο ΒΑΚ

Μέρα… καθαριότητας στο ΒΑΚ, καθώς έγινε καθαρισμός στο αθλητικό κέντρο, αλλά τον περιβάλλοντα χώρο

Άλλο πρόσωπο απέκτησε το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, καθώς ο ΟΦΗ σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο. Με πρωτοβουλία της κρητικής ομάδας, αλλά και την συνδρομή μηχανημάτων και συνεργείου από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, καθαρίστηκε το ΒΑΚ και η γύρω περιοχή.

Συγκριμένα, όπως αναφέρει η ενημέρωση του ΟΦΗ, η μηχανοκίνητη σκούπα του Δήμου «σκούπισε» όλο το αθλητικό κέντρο και τους δρόμους, έγινε περισυλλογή σκουπιδιών, ειδικά σε σημεία που δεν ήταν τόσο εμφανή, κοπή χόρτων στα παρτέρια, αλλά και δέντρων του αθλητικού κέντρου.

«Οπως συνέβη πέρσι το καλοκαίρι, όπου το Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ δέχθηκε σοβαρές παρεμβάσεις, έτσι και φέτος, στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι να λάμπει και να διατηρείται μέσα στο χρόνο, ως το στολίδι που διαθέτει ο σύλλογος, το οποίο και πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί «τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη, αλλά και τον υπεύθυνο καθαριότητας του δήμου Μιχάλη Καρασάββα, για την διάθεση των μηχανημάτων και του συνεργείου καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, για τις εργασίες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep