Κέρδος ο Μπουρσέλης

Ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 σε φιλικό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έδωσε την Τετάρτη (28/09) ο ΟΦΗ. Αυτή τη φορά υποδέχτηκε στο ΒΑΚ τον Ηρόδοτο (2-2), με τον τεχνικό, Νίκο Νιόπλια να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Αντώνη Μπουρσέλη. Ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου έπαιξε για πρώτη φορά μετά από περίπου ένα μήνα και, μάλιστα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 17' έπειτα από ασίστ του Μάνου. Ο Ηρόδοτος έφερε το ματς στα ίσα στο 31' με πέναλτι του Φραγκουλάκη που κέρδισε ο Ζαφείρης από τον Φαζό και το 2-1 για τους «μελανόλευκους» έγινε στο 35'. Σκόρερ ο Ροβίθης και δημιουργός ο Βρεττός.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν για δεύτερη φορά με δεύτερο πέναλτι στο 51', με τον Μυλωνά να βρίσκει δίχτυα από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει το 2-2.

ΟΦΗ: Κασμερίδης (46' Παπαδάκης), Κιάσσος, Φαζός, Κομεσίδης, Τουγλής (73' Νηστικάκης), Χύσι, Σουλέ, Μπουρσέλης (46' Μανιαδής), Βρεττός, Ροβίθης (46' Όγκμποε), Μάνος (73' Κομνηνός).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Καργιωτάκης, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Παρθενιάδης, Αχιλλέως, Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης, Νικολάου Χρ., Ζαφείρης. Αγωνίστηκαν και οι Γιαννόπουλος, Μήτρου Β., Φράγκος, Παπαγγελής, Μυλωνάς, Παναγιωτάκης, Μήτρου Ν., Τζουβάρας, Μπερνιδάκης, Νικολάου Πρ.

Last modified onΤετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep