Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μεγάλη νίκη, μεγάλος αντίπαλος»

 

Ο Γιώργος Φοιρός μίλησε για την σπουδαία νίκη του Ηρακλή Ψαχνών απέναντι στην Καλλονή που έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα.

Η νίκη ήρθε λόγω της ψυχής που έβγαλε η ομάδα του Ηρακλή μέσα στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με τον Γιώργο Φοιρό, ο οποίος μίλησε για ακόμη μια φορά για τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ομάδα των Ψαχνών.  
«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Κάναμε μια μεγάλη νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου. Η Καλλονή είμαι μια πολύ μεγάλη ομάδα που θεωρώ ότι αδικείται από την βαθμολογική θέση την οποία έχει. Εχει υλικό για να βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από εδώ που είναι τώρα.
Η Καλλονή είχε μια πολύ καλή ευκαιρία από ένα λάθος δικό μας που θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες. Και του Μούσα ήταν καλή ευκαιρία και του Θάνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, αλλά με την είσοδο του Μάριου Σέγκου πατούσαμε πιο καλά. Ελέγξαμε πάλι το παιχνίδι και φάνηκε πως όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Δεν κερδίσαμε κατά κράτος την Καλλονή, αλλά η μεγάλη μας προσπάθεια, η δύναμη, η πειθαρχία, η ψυχή που δώσαμε στον αγώνα μας έδωσε τη νίκη.
Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια τώρα. Δεν μένουμε σε μια νίκη. Εχουμε δρόμο μπροστά μας. Να πω καλή συνέχεια στον Λουτσιάνο, στον κύριο Ματζουράκη και στην Καλλονή να πετύχει τους στόχους της».
Μήπως είδατε εσείς ευκαιρίες από την ομάδα σας που δεν είδε ο προπονητής της Καλλονής;
«Δεν θα μπω σε τέτοιο διάλογο. Σας είπα την άποψη μου. Δεν μίλησα καθόλου ούτε για τη διαιτησία. Εκείνοι κάνουν την δουλειά τους, εμείς τη δική μας. Αυτό που βλέπουμε είναι τη συνέχεια».
Το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι γενικά φορτισμένο;
«Τίποτε, εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα».
Τα θετικά αποτελέσματα απελευθερώνουν τον Ηρακλή και μπορεί να παίζει με λιγότερο άγχος;
«Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να μην αφήσουμε την τύχη της ομάδας να παιχθεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep