Δεν τρόμαξαν

Ο Κώστας Ανυφαντάκης και οι συνεργάτες του έβγαλαν σημαντικά συμπεράσματα και από το δεύτερο παιχνίδι της Σπάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Κώστας Ανυφαντάκης και οι συνεργάτες του έβγαλαν σημαντικά συμπεράσματα και από το δεύτερο παιχνίδι της Σπάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η Σπάρτη δεν έδειξε την ίδια εικόνα και στο παιχνίδι ρεβάνς με τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο, με αποτέλεσμα στον Πανθρακικό να ξέρουν και τα δύο της πρόσωπα. 

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης, στο πλαίσιο της... κατασκοπίας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που θα αντιμετωπίσει την Σπάρτη, κράτησαν και τα δύο βίντεο από τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Κομοτηνής θα έχει σαφή εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση και τις συνήθειες της αντιπάλου της από αυτά τα ματς αν και γνωρίζουν πως αντίπαλος ήταν ο απόλυτα ανέτοιμος Παναιγιάλειος. 

Η πρεμιέρα είναι σημαντική παράμετρος για την ομάδα της Κομοτηνής που προέρχεται από την Super League και φυσικά την ευνοεί και το ότι το παιχνίδι γίνεται στην Σπάρτη. Μέχρι τότε βέβαια θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες, μέσα στις οποίες αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές και για τους δύο αντιπάλους. 

Ο Πανθρακικός, πάντως, δεν θέλει να επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές του με δυνατό φιλικό παιχνίδι και έτσι πιθανότητα θα δώσει αγώνα με ομάδα μικρότερης κατηγορίας που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα μέσα της εβδομάδας. 

 

Last modified onΚυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep