Για την πρόκριση στην Πλατεία

Με απουσίες, αλλά πίστη για την πρόκριση στη Νέα Σμύρνη ο ΟΦΗ

Αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (18/9, 15:00) με τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες, αλλά οι Κρητικοί θα παλέψουν για τη νίκη.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Νίκο Νιόπλια, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κομεσίδης (προσαγωγός), Μπουρσέλης (προσαγωγός), Χίσι (διάστρεμμα), Νάστος (κοιλιακούς), καθώς και οι Μάνος, Ροβίθης, Βρεττός, Μπολάκης, Σουλέ, Κασμερίδης, Τουγλής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Δερμιτζάκης, Δαύκος, Αντουκόρ, Ράντι, Μασάδο, Μίκιτς, Μιλοσάβλιεφ, Όστοϊτς, Βουό, Βαλλιάνος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ογκμποε, Φαζός, Χαντί, Kοντογιάννης και Μανιαδής.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα κάνουν προπόνηση την Κυριακή στο αθλητικό κέντρο, ενώ οι τραυματίες θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους. Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ είναι ότι οι Μπουρσέλης, Κομεσίδης και Χίσι την επόμενη εβδομάδα, θα επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep