Μπουγκερά: «Θα υπογράψω»

Έγγραφο από την Π.Ο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων περιμένει ο Άρης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαζίντ Μπουγκερά.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μαζίντ Μπουγκερά αναμένει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» αναμένουν έγγραφο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταγραφής του Αλγερινού. Ο ίδιος, πάντως, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Le Buteur» τόνισε ότι θα υπογράψει και θα είναι συμπαίκτης του συμπατριώτη του Ράφικ Τζιμπούρ.

«Θα υπογράψω μαζί με τον Τζεμπούρ στον Άρη Θεσσαλονίκης, τώρα είναι επίσημο», δήλωσε ο Μπουγκερά και ανέφερε: «Ο Άρης είναι ένα κλαμπ με μεγάλες φιλοδοξίες, ακριβώς αυτό που χρειάζομαι για να συνεχίσω ακόμα και να παίζω με ευχαρίστηση. Επιπλέον, η πρόκληση είναι πολύ συναρπαστική, λόγω της έδρας και του συλλόγου που έχει τα μέσα και ένα κοινό που θα μας βοηθήσει σίγουρα να πάμε πίσω στην Σουπερ Λίγκα αυτή τη σεζόν».

Σχετικά με την επιλογή του, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είπε:

«Εκτός του ότι ο Άρης είναι μια σοβαρή ομάδα και ένα αρκετά φιλόδοξο κλαμπ, που αποτελεί πρόκληση για μένα, με ένα πρότζεκτ που μου ταιριάζει, αυτή η ομάδα μου επιτρέπει να συνεχίσω την επιμόρφωσή μου ως προπονητής, κάτι που είναι μία από τις προτεραιότητές μου αυτή τη στιγμή. Μου υποσχέθηκαν ότι θα με βοηθήσουν να πάρω πτυχίο ως προπονητής κι έτσι δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα».

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα είπε:

«Η Ελλάδα είναι μια νέα χώρα για μένα, έχω ταξιδέψει σε όλη την Αγγλία και στον (Περσικό) Κόλπο. Στα 34 μου χρόνια, σίγουρα είναι για μένα μια τελευταία «ανακάλυψη» και ίσως η τελευταία μου επαγγελματική περιπέτεια».

Πηγή: allaboutaris.gr

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep