«Στόχος μας η επτάδα»

Καλύτερα από πέρυσι θέλει να πάει στο νέο πρωτάθλημα η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα της Αναγέννησης Καρδίτσας είχε ο Γιάννης Μάγγος στο φιλικό του Σαββάτου με τη Λαμία, όπου παρά την ήττα με 2-0, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε μετά το παιχνίδι για το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά και τον στόχο των «κιτρινόμαυρων» τη νέα σεζόν, που είναι δύο θέσεις πιο ψηλά από πέρυσι.

«Περιμένουμε να ξεκινήσουμε. Πάμε χωρίς προγραμματισμό, χωρίς να ξέρουμε τι προπόνηση θα κάνουμε. Εντάξει συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα. Ηταν ένα δυνατό φιλικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Πιστεύω πως η Λαμία έχει στόχο την άνοδο και μπορεί να βγει, γιατί διαθέτει ομάδα, ρόστερ, πρόεδρο, προπονητή για να ανέβει στην Α’ Εθνική και της εύχομαι ολόψυχα την άνοδο. Όσο για μας, ήταν ένα δυνατό τεστ, να δούμε την ετοιμότητα, τα μειονεκτήματα τακτικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλουμε να έχουμε μια ομάδα που θα τερματίσει δύο θέσεις ψηλότερα από πέρυσι. Αν μπορέσουμε να είμαστε στην εξάδα ή την επτάδα. Παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητα. Στο πρωτάθλημα δεν θα είναι έτσι τα παιχνίδια, θα είναι πιο σφιχτά και θα κρίνονται στο γκολ. Αλλά γι' αυτό γίνονται τα φιλικά, για να δουλέψουμε τα σχήματα, τα πρόσωπα και τις καταστάσεις».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep