«Θα πάρει την άνοδο ο Άρης»

Έτοιμος θα παρουσιαστεί ο Άρης με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, όπως τόνισε ο Σπύρος Καρβούνης

Διατεθειμένος να συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να καθιερωθεί στον Άρη είναι ο Σπύρος Καρβούνης. Ο νεαρός επιθετικός εμφανίστηκε σίγουρος για την ετοιμότητα των «κίτρινων» όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά και για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

«Σίγουρα είναι μια τρομερή εμπειρία, πρωτόγνωρη. Προσπαθώ να προσαρμοστώ αυτό τον καιρό. Το επίπεδο είναι ανώτερο από αυτό που έχω συνηθίσει. Η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, παρά το γεγονός ότι απομένουν 20 ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε διαρκώς καινούργιες προσθήκες, γεγονός που καθυστερεί την ομάδα να βρει χημεία, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος και θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος», ανέφερε αρχικά ο Καρβούνης.

Για το τι χρειάζεται να κάνει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, προκειμένου να βρεθεί στην πρώτη ομάδα, σχολίασε: «Εκτός από το ταλέντο που πρέπει να υπάρχει, σκληρή δουλειά. Σημαντικά πολύ είναι και τ’ αθλητικά προσόντα, γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αν δεν είσαι αθλητής δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Δουλειά και κάτω το κεφάλι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep