«Δεν είμαστε σε κανένα άρμα» (video)

Από... Δευτέρα θα μάθει ο Αχαρναϊκός που θα παίξει στο Κύπελλο. Πήρε Βιάνα Κορέα.

Σε στάση αναμονής βρίσκεται ο Αχαρναϊκός, ώστε αυτή τη φορά να μάθει πού, πότε και αν θα αγωνιστεί στο Κύπελλο. Όπως και στις υπόλοιπες ΠΑΕ της κατηγορίας, έτσι και σε αυτή του Μενιδίου επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός, όχι μόνο για την αναβολή, αλλά και για το γεγονός πως θα πρέπει - σύμφωνα με την ΕΕΑ - να έχουν σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας τη Δευτέρα (12/09) για να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

«Ο Αχαρναϊκός δεν είναι στο άρμα κανενός», τόνιζαν στελέχη της ΠΑΕ στο flnews και σημείωναν: «Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν και δεν θέλουμε να μας βάζουν, είτε με τη μία πλευρά, είτε με την άλλη. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να εξασφαλιστούν χρήματα για τη βιωσιμότητα της Football League».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ο Αχαρναϊκός απέκτησε τον 27χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Τζέφερσον Βιάνα Κορέα. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Βραζιλίας, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Λινένσε, Μιρασόλ, CBR, Ατλέτικο Σοροκάμπα, Μπραζιλιένσε, Αβάι, Μότζι Μίριμ, Παρανά και Ιτουάνο. Δείτε τον εν δράσει...

Last modified onΣάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2016 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep