Τελικά... Αγρίνιο!

Ο αγώνας Κυπέλλου Παναιγιάλειος - Σπάρτη θα διεξαχθεί τελικά στο Αγρίνιο.

Το μπάχαλο καλά κρατεί σε ό,τι αφορά στη διεξαγωγή των αγώνων Κυπέλλου της Α' φάσης. Οι ομάδες τελευταία στιγμή ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν σε γήπεδα χωρίς κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και έτσι μπήκαν σε διαδικασία αναζήτησης έδρας. Έτσι, ο Παναιγιάλειος μπήκε σε διαδικασία αναζήτησης έδρας και επέλεξε το Παμπελοποννησιακό. Ωστόσο, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι τελικά ο αγώνας με τη Σπάρτη θα γίνει στο... Αγρίνιο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ενημέρωσε την ομάδα του Αιγίου ότι το ματς δεν μπορεί να διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό, όχι γιατί την ίδια ημέρα έχει συναυλία ο Γιάννης Χαρούλης, αλλά γιατί το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης είναι... παλαιού τύπου! Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι οι κάμερες δεν είναι high definition, οπότε απορρίθηκε η λύση της Πάτρας.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Παναιγιάλειος ήρθε σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό, ώστε το παιχνίδι Κυπέλλου να διεξαχθεί στο Αγρίνιο την Τετάρτη (14/09) χωρίς η ώρα έναρξης να έχει οριστικοποιηθεί. Όσο για τη ρεβάνς; Είναι άγνωστο πού και πότε θα διεξαχθεί, δεδομένου ότι στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Last modified onΣάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2016 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep