Συλλυπητήρια για τον Πρωτόπαπα

Αριστερά στη φωτογραφία ο Π. Πρωτόπαπας όταν είχε τιμηθεί το 2014 από την ΠΑΕ Παναιγιάλειος για την προσφορά του στην ομάδα. Αριστερά στη φωτογραφία ο Π. Πρωτόπαπας όταν είχε τιμηθεί το 2014 από την ΠΑΕ Παναιγιάλειος για την προσφορά του στην ομάδα.

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Παντελή Πρωτόπαπα.

Σε ηλικία 79 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Παντελής Πρωτόπαπας, οπαδός του Παναιγιάλειου αλλά και μέλος της διοίκησης κατά το παρελθόν. Η ομάδα του Αιγίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Παναιγιαλείου επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Πρωτόπαπα, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Ο εκλιπών υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής τής «Μαύρης Θύελλας», έχοντας μάλιστα θητεύσει κατά το παρελθόν και στη «μελανόλευκη» διοίκηση.

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», αντί στεφάνου, θα προσφέρει χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του παιδιού». Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Last modified onΠέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep