Γενική είσοδος στο Κύπελλο

Στα 10 ευρώ ορίστηκε η γενική είσοδος για όλες τις θύρες για το παιχνίδι Κυπέλλου του ΟΦΗ το Σάββατο (10/9, 17:30) με τον Αχαρναϊκό

Τις επίσημες υποχρεώσεις του ξεκινά το Σάββατο (10/9, 17:30) ο ΟΦΗ, όπου υποδέχεται τον Αχαρναϊκό για την πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου. Η διοίκηση όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ για το παιχνίδι, ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, δίνει το Σάββατο (5.30μμ) ο ΟΦΗ, κόντρα στον Αχαρναϊκό στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων, καθώς θα ακολουθήσει επαναληπτικός στο γήπεδο του Αχαρναϊκού την επόμενη Τετάρτη (14/7).

Στόχος του ΟΦΗ θα είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου, ένα καλό αποτέλεσμα, που θα του δώσει αβαντάζ για τον επαναληπτικό, καθώς η κρητική ομάδα στην επιστροφή της στο Κύπελλο Ελλάδος, θα επιδιώξει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τα εισιτήρια για το παιχνίδι ΟΦΗ-Αχαρναικός θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη (8/9) και θα υπάρχει γενική είσοδος σε όλες τις θύρες του γηπέδου 10 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι δωρεάν μπαίνουν στο γήπεδο, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της φετινής περιόδου.

Τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Αχαρναικός διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ-3μμ και 5μμ-8μμ καθημερινά και το Σάββατο 9 π.μ.-3 μ.μ.)

Για πληροφορίες στα γραφεία του ΟΦΗ στο τηλ. 2810-254674.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep