Επίσημα Σαμπατάκος, Αγγελούδης

Οι Γιώργος Σαμπατάκος (δεξιά), Νίκος Αγγελούδης (δεξιά) μαζί με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Πανελευσινιακός, Χρήστο Παλαιολόγο Οι Γιώργος Σαμπατάκος (δεξιά), Νίκος Αγγελούδης (δεξιά) μαζί με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Πανελευσινιακός, Χρήστο Παλαιολόγο

Οι Γιώργος Σαμπατάκος, Νίκος Αγγελούδης, προς επιβεβαίωση του flnews, συμφώνησαν με τον Πανελευσινιακό.

Στο ρόστερ του Πανελευσινιακού ανήκουν και επίσημα από την Τρίτη (06/09) οι Γιώργος Σαμπατάκος, Νίκος Αγγελούδης. Το flnews σας ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με τη συμφωνία των «σταχυοφόρων» με τον 24χρονο πρώην επιθετικό της Παναχαϊκής και τον 25χρονο πρώην επιθετικό του Πανσερραϊκού αντίστοιχα. Και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε με τις σχετικές υπογραφές αμφότερων.

Ο Σαμπατάκος την περσινή σεζόν κατέγραψε 16 συμμετοχές με την Παναχαϊκή και σημείωσε 3 γκολ. Σε ό,τι αφορά στον Αγγελούδη, είχε 13 ματς και 1 γκολ με τον Πανσερραϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ηρακλή, Άρη, Δόξα Δράμας, ΠΑΟΝΕ και Κοζάνη.

Σημειώνεται ότι ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για την Τετάρτη (07/09) φιλικό με τον Αχαρναϊκό λόγω υποχρεώσεων της ομάδας του Μενιδίου στο Κύπελλο. Ο Πανελευσινιακός είναι πιθανό να αντιμετωπίσει το Σάββατο (10/09) την Καλλονή εκτός έδρας.

Last modified onΤρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep