Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζάρας: «Όλα παίζονται...»

Για την εξαιρετική πορεία που διαγράφει στο πρωτάθλημα ο Πιερικός μίλησε ο Γιώργος Χατζάρας.

Ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης είπε στο "Αθλητικό Metropolis": «Εδώ που έφθασε το πρωτάθλημα τα πάντα μπορεί να παιχτούν. Προβάδισμα έχουν οι δύο πρώτες ομάδες που είχαν από την αρχή μια σταθερή απόδοση αλλά και εμείς θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία και να φθάσουμε σε απόσταση αναπνοής πίσω από τους πρώτους. Τώρα είμαι αναγκασμένοι να κοιτάμε ψηλά».

 

Και εξήγησε: «Η ομάδα μπορούμε να πούμε ότι έχει καλά φεγγάρια. Είχα χρόνια να δω τον Πιερικό να πρωταγωνιστεί σε μια κατηγορία δύσκολη όπως αυτή. Ο Πιερικός δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα ιστορικό σωματείο. Μετά τα πέτρινα χρόνια μας δίνεται η δυνατότητα να βγούμε στην επιφάνεια αρκεί να μη τυφλωθούμε. Όλα πρέπει να γίνουν σιγά –σιγά».

 

Για το πρωτάθλημα ανέφερε: «Από εδώ και πέρα τα παιχνίδια δυσκολεύουν. Οι ομάδες όσο περνάει ο χρόνος επιβαρύνονται με τα επαναλαμβανόμενα παιχνίδια. Ο Πιερικός έχει μία φρεσκάδα και αυτό οφείλεται σε προπονητικό μυστικό και ελπίζω να συνεχίσει να είναι έτσι».

 

* Οι τιμωρημένοι Δήμου, Πουλόπουλος και Κουτσοσπύρος έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάρτιος 2012 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep