Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Δεν έφτανε η ενημερότητα

Σημάδια διάλυσης στο Εθνικό Αστέρα με την εικόνα του πάγκου της ομάδας στην αναμέτρηση με την Βέροια να είναι χαρακτηριστική. Σημάδια διάλυσης στο Εθνικό Αστέρα με την εικόνα του πάγκου της ομάδας στην αναμέτρηση με την Βέροια να είναι χαρακτηριστική.

Οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα πήραν την ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά οι προσφυγές για χρέη προς ποδοσφαιριστές έβαλαν πάλι φρένο.

Οι τελεσίδικες προσφυγές και η αδυναμία να διακανονιστούν τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαιωθεί και στην δευτεροβάθμια επιτροπή φέρνουν την ομάδα της Καισαριανής στα όρια της. Αρκεί ακόμη μια αναβολή αγώνα για να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Football League. Πλέον η επιβίωση του Εθνικού Αστέρα είναι σε οριακό σημείο και όλα δείχνουν πως βαδίζει προς την διαγραμμένη πορεία της διάλυσης.

 

Εκτός από την αδυναμία έκδοσης δελτίων για τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο μειώνει και την αγωνιστική δυνατότητα της ομάδας που βλέπει πως είτε λόγω χρεών, είτε λόγω περιορισμένων επιλογών στο ρόστερ ο υποβιβασμός φαντάζει να είναι απειλητικά κοντά. Για την αναμέτρηση με τον Πιερικό θα υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ακόμη τριών βαθμών που κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο των ανθρώπων της ομάδας που πλέον έχουν φτάσει και ψυχολογικά στα όρια τους.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάρτιος 2012 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep