Ήττα από την ΙΝΚΑ ο ΑΟΧ

Τη φιλική ήττα από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ γνώρισε ο ΑΟ Χανιά με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής

Στο φινάλε έχασε ο ΑΟ Χανιά 1-0 από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, σε ένα φιλικό που ο Αντώνης Δρακόπουλος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική εμφανίστηκαν πιο έτοιμη και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους Βεστάκη, Παπαθανασίου, με τον Λάλι να επεμβαίνει σωστά.

Ο ΑΟΧ απείλησε με σουτ των Σταματή και Τσουκάνη και η καλύτερη στιγμή του ήταν στο 49’, όταν από σέντρα του Ζέρη, ο Σταματής σημάδεψε με πλασέ το δοκάρι. Το γκολ για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ σημειώθηκε στο 90’ με τον Βεστάκη να βγάζει τη σέντρα και τον Τσίτα να πλασάρει εύστοχα τον Αθανασίου για το 0-1.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Λάλι (46’ Αθανασίου), Ηρακλής, Κοζάκης (55’ Λύρας), Δαμιανάκης, Ζέρης (88’ Κρασουδάκης), Φουρλάνος (83’ Μουδιός), Φράνγκο (88’ Κοκολάκης), Γκεμίσης (77’ Τζέιμς Άντριου), Τσουκάνης (65’ Μαργαρίτης), Μαρτίνεζ (55’ Βαρούχας), Σταματής

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου (71’ Καλοριζικάκης), Ταταράκης (76’ Τσίτας), Γαλανίδης (76’ Γιακουμάκης), Καρβουνιάρης (63’ Κιτράκης), Παληγιώργος (76’ Περδικάκης), Στράμκοβιτς (76’ Μπλέντι), Τεντάκης (76’ Σφακιωτάκης), Γκουτσίδης (76’ Κομπογεννητάκης), Τσικουδάκης (76’ Ασκιτίδης), Βεστάκης, Παπαθανασίου (46’ Σταθινάκης)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep