Φιλική τεσσάρα ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επικράτησε 4-1 του ΠΟΑ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Φιλικό με τον ΠΟΑ έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) ο ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε εύκολα με 4-1. Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Μιλοσάβλιεφ με πλασέ, ύστερα από φοβερή διαγώνια μπαλιά του Βουό. Ο Ατσαλένιος έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 24'. Ο Αμπντουραχμάνι με πλασέ έκανε το 1-1, αλλά τέσσερα λεπτά, στο 25', ο Βουό κέρδισε πέναλτι και ο Μιλοσάβλιεφ έγραψε το 2-1 από την άσπρη βούλα.

Στο 64ο λεπτό ο ΟΦΗ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Μασάδο έβγαλε τη σέντρα και ο Μάνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 4-1 σημειώθηκε στο 69. Ο Χαντί έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Μάνος με πλασέ σκόραρε.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Φαζός, Κώτσιος, Χύζι, Κοιλιάρας, Κιάσσος, Νάστος, Μπουρσέλης, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Βουό. Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Φουκαράκης, Μασάδο, Χαντί, Βρεττός, Μάνος, Τουγλής.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Πετράκης, Χαρίτος, Φραγκιαδάκης, Βρεττός, Πετράς, Χατζηανδρέου, Μπουτσάκης, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου, Αμπντουραχμάνι. Έπαιξαν και οι: Ματαλλιωτάκης, Σακλαμάκης, Σταθόγλου.

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep