Στον Ιωνικό ο Καραλής!

Ο Ιωνικός είναι τελικά ο νέος προορισμός στην καριέρα του Γιάννη Καραλή

Με τη φανέλα του Ιωνικού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιάννης Καραλής, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8) βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, μαζί με τον εκπρόσωπό του Αναστάση Πιφέα, και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 28χρονος επιθετικός είχε συμφωνήσει αρχικά με τον Εργοτέλη, ωστόσο αποχώρησε προ ημερών, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Στη συνέχεια μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, όπως ο Πανελευσινιακός, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Σπάρτη, αλλά τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό.

Ο Καραλής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καβάλα, Κέρκυρα, ΑΕΚ, Καλλιθέα, ΑΟ Χανιά. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Λαμία, μετρώντας 26 συμετοχές και τρία τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ιωνικού ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Γιάννη Καραλή!

Με μια μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση ο Ιωνικός φροντίζει να καλύψει το κενό που δημιούργησε στην επίθεση ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου με έναν παίκτη με παρουσίες μόνο σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ και Β' εθνικής. Ο Καραλής είναι 27 χρονών και έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Αθηνών, Κέρκυρα, ΑΕΚ, Καλλιθέα και Λαμία.

Ο χαρισματικός σκόρερ αποτελεί ακόμα μία σπουδαία κίνηση που αναμένεται να δημιουργήσει να προσδώσει κύρος και αποτελεσματικότητα στην γραμμή κρούσης των μπλε».

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep