Χανιώτης ο Φουρλάνος

Και επίσημα παίκτης του ΑΟ Χανιά είναι ο Σπύρος Φουρλάνος – Αναμένεται στην Κρήτη και ο Εσάου Ρόχο

Στα Χανιά έφτασε την Τρίτη (30/8) ο Σπύρος Φουρλάνος, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, όπου είχε τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση του ΑΟΧ και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του. Το απόγευμα, ο 22χρονος μέσος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟ Χανιά.

Την Τρίτη αναμένεται στα Χανιά και ο Ισπανός επιθετικός Εσάου Ρόχο Μαρτίνεζ, με τον οποίο υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του ΑΟΧ. Αντίθετα, δύσκολα φαίνεται πως θα προχωρήσει η περίπτωση του Κροάτη φορ, Ματίγια Σμρέκαρ, με τον οποίο δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία.

1 comment

  • κωνσταντινος
    κωνσταντινος Τρίτη, 30 Αύγουστος 2016 18:41 Comment Link

    πολύ καλή μεταγραφη για τα Χανιά ο Σ.Φουρλάνος,βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων που εφθασε μέχρι τον τελικο του Ευρω 2012,με πολλές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του Παναθηναικού επι Φερειρα και μάλιστα και στο Γιουρόπα Λινγκ,αλλά και στην Καλλονή που δόθηκε δανεικός απο την Φ.Κ Μπρύζ τήν επόμενη χρονιά και εκεί με μεγάλα παιχνίδια,στον Πανιώνιο δεν έπαιξε γιατί προτιμήθηκαν άλλοι λόγω των μάνατζερς με ποδοσφαιριστές στα συμβόλαιά τους την υποχρεωτική συμμετοχή!Πιστεύω ότι θα φέρει και λεφτά στον σύλλογο σε επικείμενη μεταγραφή του!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep