«Ψαλίδι» στο Αίγιο

Ανανεώσεις με μειωμένες αποδοχές, σε σχέση με τις αρχικές συμφωνίες, προτάθηκαν στον Παναιγιάλειο.

Βράδυ διαπραγματεύσεων είναι αυτό της Δευτέρας (29/08) στον Παναιγιάλειο. Οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν το μάνατζμεντ αναμένονταν, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, στο Αίγιο, ώστε να κλείσουν τις πρώτες μεταγραφές. Ένας από αυτούς είναι ο πρώην μέσος του ΟΦΗ, Θανάσης Πατινιώτης που πέρασε εργομετρικά και το βράδυ επρόκειτο να υπογράψει.

Παράλληλα, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει με τον Αντώνη Ρέλλα για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, έγιναν προτάσεις σαφώς χαμηλότερες οικονομικά. Η εξέλιξη αυτή μόνο ευχάριστα δεν ήχησε στα αυτιά τους, όμως η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και δεν υπήρχαν περιθώρια να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Από την ΠΑΕ, μάλιστα, τονιζόταν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις ανανεώσεις και ότι όλοι θα συμφωνούσαν στην υπογραφή νέων συμβολαίων, έστω και με αποδοχές «ψαλιδισμένες» σε σχέση με τις αρχικά συμφωνημένες.

* O πρώην επόπτης Χρήστος, Σωτηρόπουλος ανέλαβε γενικός αρχηγός στις τάξεις των «μελανόλευκων» στη θέση του Χρήστου Μαστροκυριάκου.

Last modified onΔευτέρα, 29 Αύγουστος 2016 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep