«Πρωταθλητής και υγιής»

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου του ΟΦΗ, Γιάννη Πολεμαρχάκη. Ποιοι οι 15 μέτοχοι.

Ιστορική ημέρα η Πέμπτη (25/08) για τον ΟΦΗ, καθώς στη Γενική Συνέλευση των μετόχων εκλέχθηκε η νέα επταμελής διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Μετά το τέλος της διαδικασίας ο Γιάννης Πολεμαρχάκης μίλησε για τον στόχο των «μελανόλευκων», που είναι πρωταγωνιστικός και, φυσικά, να βγάζει η ομάδα του Ηρακλείου υγεία.

Συγκεκριμένα, ο Πολεμαρχάκης είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους μετόχους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Συνεχίζουμε ενωμένοι, αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι, με στόχο να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Ακόμα και όσοι μέτοχοι δεν μπήκαν στο διοικητικό συμβούλιο, θα είναι δίπλα μας και τους ευχαριστώ. Ζητώ την κατανόηση και την συμπαράσταση των φιλάθλων, στην προσπάθειά μας. Θα έχουμε δύσκολο έργο.

Δεν θέλουμε η ΠΑΕ να ξαναζήσει στιγμές όπως αυτές του παρελθόντος. Θέλουμε να φτάξουμε το καλύτερο για την ομάδα. Να πρωταγωνιστήσουμε και να ανέβουμε κατηγορία. Εμείς θέλουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να κάνει και πρωταθλητισμό, αλλά και να έχει και υγεία. Είμαστε όλοι επιχειρηματίες και δεν θέλει κανείς να αποτύχει. Δεν θα πετάξουμε λεφτά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τα μεταγραφικά ανέφερε ότι: «Κάτι έχουμε ακόμη στο νου μας μεταγραφικά. Δεν έχω χαλάσει ποτέ το χατίρι του Νίκου Νιόπλια. Ό,τι μας έχει πει το έχουμε κάνει».

«Ιστορική μέρα»

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗμ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος θα είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανέφερε ότι: «Είναι μια ιστορική μέρα για το σύλλογο. Το όραμά μας μετά την διάλυση της ΠΑΕ, έγινε πραγματικότητα. Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το μέλλον της διαγράφεται ευοίωνο. Είναι μια δικαίωση για όλους μας αυτή η εξέλιξη. Οι άνθρωποι που μπήκαν πέρσι στην ομάδα, δικαιώθηκαν και συνεχίζουν να είναι κοντά».

Οι 15 νέοι μέτοχοι

Η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 15 επιχειρηματιών που κάλυψαν το μετοχικό κεφάλαιο των 300 χιλιάδων. Αυτοί είναι οι: Γιάννης Βάβουλας, Βασίλης Ζηδιανάκης, Αντώνης Καράτζης, Μανόλης Κουμαντάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Ορφανάκης, Γιώργος Πλουμάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Παντελής Σαπουνάκης, Αντίπας Σηφάκης, Γιάννης Τσακαλάκης, Γιάννης Φασουλάς, Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Μηνάς Χαλκιαδάκης, Γεώργιος Χατζάκης.

Στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μετέχει εκ του νόμου ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ποσοστό 10%.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως και το μετοχικό της κεφάλαιο, θα διευρυνθεί μέσα απο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία και θα γίνει το επόμενο διάστημα, καθώς και άλλοι επιχειρηματίες έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 22:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep