Αγώνας για τα δελτία

Ο Παναιγιάλειος ενημέρωσε ότι πήρε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Ενημέρος φορολογικά και ασφαλιστικά είναι πλέον ο Παναιγιάλειος. Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Αιγίου γνωστοποίησε ότι τακτοποίησε εκκρεμότητες προς τον ΠΣΑΠ και τον Δήμο, αφού θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες έκδοσης δελτίων. Το πιθανότερο είναι ο αγώνας Κυπέλλου με τη Σπάρτη να μη διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα, όμως οι «μελανόλευκοι» οφείλουν να ολοκληρώσουν τις σχετικές διαδικασίες ως το τέλος της εβδομάδας.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε:

«Από την «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» γίνεται γνωστό πως, κατόπιν ενεργειών τής διοίκησης, εξασφαλίστηκε η φορολογική αλλά και η ασφαλιστική ενημερότητα. Επίσης, τακτοποιήθηκαν στο σύνολό τους οι όποιες οικονομικές (κυρίως) εκκρεμότητες υπήρχαν προς τον Π.Σ.Α.Π. (Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) και το δήμο Αιγιάλειας.

Δοκιμαστικά για τη νέα Ομάδα Παίδων (Κ15)

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ενόψει της στελέχωσης της νέας Ομάδας Παίδων (Κ-15) διοργανώνει δοκιμαστικά το διήμερο, Δευτέρα και Τρίτη 29 και 30 Αυγούστου, προκειμένου να επιλεγούν οι ποδοσφαιριστές που θα την πλαισιώσουν. Στα δοκιμαστικά, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο Τέμενης, από τις 4μ.μ. έως τις 6μ.μ., έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι γεννηθέντες τα έτη 2001, 2002 και 2003, οι οποίοι πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 3.30μ.μ., φέροντας μαζί τους αθλητικό υλικό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν πληροφορίες από τον υπεύθυνο της Ομάδας, Τάκη Βαγενά (τηλ. 6972-721216)».

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 14:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep