Νίκη ΟΦΗ με Πλατανιά

Με γκολ του Μπουρσέλη στο 18' ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Πλατανιά στο Ηράκλειο.

Παρουσία σχεδόν 2000 θεατών στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ, νίκησε 1-0 τον Πλατανιά. Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα του Ηρακλείου απέναντι σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο, που συμμετέχει στη Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 18' ο Μπουρσέλης. Έκλεψε την μπάλα απο τον Μπανανά και πλασάρε ιδανικά στέλντοντας τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Δύο λεπτά θα μπορούσε να κάνει το 2-0, αλλά το σουτ που έκανε απομακρύνθηκε από τον Σωτηρίου. Και πάλι απείλησε ο Μπουρσέλης, στο 23'. Ο Μιλοσάβλιεφ τον έβγαλε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε πάνω του. Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους αυτή στο 35'. Σέντρα του Μιλοσάβλιεφ, εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση απο τον Ράντι, ο Μπανανά έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 50' ο Πλατανιάς απείλησε με τον Μουνάφο. Ο Αργεντίνος έκανε το σουτ, αλλά ο Δερμιτζάκης μπλόκαρε. Στο 67' οι Χανιώτες απείλησαν και με τον Μανούσο, το σουτ του οποίου κατέληξε στα σώματα και μετά κόρνερ. Στο 71' ο Κιάσσος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάνος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 85' ο Πλατανιάς απείλησε με τον Ηλιάδη, που έκανε την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο Δαύκος. Τελευταία άξια αναφοράς φάση αυτή στο 86', με τον Δαύκο να διώχνει το φάουλ του Βάντερσον. Ντεμπούτο για τους νικητές έκανε ο Ιβοριανός επιθετικός Βουό, ενώ για τον ΟΦΗ αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση στα μέχρι σήμερα φιλικά.

Υπενθυμίζεται ότι τη σέντρα του φιλικού έκανε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ενώ ο ΟΦΗ τίμησε τον πρώην προπονητή του και νυν του Πλατανιά, Γιώργο Παράσχο.

ΟΦΗ (Nιόπλιας): Δερμιτζάκης (60' Δάφκος), Κομεσίδης (60' Μπολάκης), Κοιλιάρας (60' Βαλλιάνος), Οστοιτς (60' Φαζός), Κώτσιος, Νάστος (60' Μασάδο), Χαντί (60' Χίσι), Μπουρσέλης (60' Κιάσσος),Μιλοσάβλιεφ (60' Βρεττός), Ράντι (60' Μάνος), Ογκμποε (60' Βουό).

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου (46' Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (46' Βάντερσον), Κουλιμπαλί (70' Σκουλουδάκης), Κάργας (46' Καρυπίδης), Μπανανά (46' Μπανανά), Στανισάβλειβιτς (46' Μουνάφο), Γκνιάτιτς (46' Ντεβέσα), Ντίνας (46' Ντιλαβέρ), Τσουράκης (46' Ηλιάδης), Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Γιακουμάκης (46' Μανούσος).

Last modified onΤετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep