«Χρυσή ευκαιρία η Καλλονή»

Να απολαύσει την ευρωπαϊκή του εμπειρία στην Καλλονή θέλει ο Άντερσον Παραΐμπα

Το ευρωπαϊκό του όνειρο στην Καλλονή ζει ο Άντερσον Παραΐμπα, ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες είναι παίκτης των νησιωτών. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός προσπαθεί να προσαρμοστεί στην Ελλάδα, μιας και είναι ο μοναδικός Βραζιλιάνος στο ρόστερ. «Είναι πολύ δύσκολη η γλώσσα τους, αλλά προσπαθώ να τη μάθω», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα jornalfloripa.com.br.

Για το πώς κατέληξε στην Καλλονή, ο Παραΐμπα τόνισε πως από την ομάδα είδαν κάποια DVD, με τον ίδιο να μην σκέφτεται τότε να φύγει από την Βραζιλία. «Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να φύγω από τη Βραζιλία. Ευτυχώς όμως με ξανακάλεσαν. Ήρθα στην Ελλάδα και είναι μια καλή εμπειρία. Είναι μια ευκαιρία για κάθε παίκτη που θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Προσαρμόζομαι σιγά-σιγά και δόξα τω Θεώ είμαι χαρούμενος. Ελπίζω να συνεχίσω τη δουλειά μου και να κάνω καλά πράγματα στη νέα μου ομάδα, όπως και στις προηγούμενες», επισήμανε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η πόλη είναι ωραία. Η ομάδα είναι καλά οργανωμένη, με καλές εγκαταστάσεις. Είναι μια χρυσή ευκαιρία για μένα. Ελπίζω να την απολαύσω. Το πρωτάθλημα ξεκινά σε 20 μέρες περίπου. Ακόμα είμαστε στην προετοιμασία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep