To τυπικό για Φάμπιο

Όλα δείχνουν ότι την Τετάρτη (24/08) θα βγει το διαζύγιο Λαμίας - Φάμπιο.

Το flnews αποκάλυψε τη Δευτέρα (22/08) ότι ο Φάμπιο Ταβάρες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Λαμία και όλα δείχνουν ότι σύντομα το διαζύγιο θα βγει. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν ικανοποίησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και όλα δείχνουν ότι ακόμα και την Τετάρτη (24/08) θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες λύσης της συνεργασίας με τους «κυανόλευκους».

Εάν ο Φάμπιο αποχωρήσει, τότε θα ανοίξει μία θέση ξένου, ώστε η ομάδα της Φθιώτιδας να κινηθεί για να καλύψει το συγκεκριμένο κενό. Σημειώνεται ότι η προπόνηση της Τρίτης (23/08) έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Last modified onΤρίτη, 23 Αύγουστος 2016 20:48

2 comments

  • giorgos
    giorgos Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 11:43 Comment Link

    Pali ta idia re xaze amthrope? Tha se rotisoun? Pare tis metoxes tin omada kai fere ton ibraimovits.de vatithikes apo perisi na se krazw?asxoleisou me tipota allo k mi sxolizeis me lefta allou dimosiografako tis geitonias. Paixe to poulaki sou na staniareis ase ti mpalitsa na ti paixoun autoi pou mporoun k vazoun ta lefta tous.

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Τρίτη, 23 Αύγουστος 2016 22:44 Comment Link

    ΜΑ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟΝ Π[ΑΙΚΤΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ; ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΩΣΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΛΟΓΙΣΤΙΑ ΣΕ ΜΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ Β΄ΛΕΠΕΙ ΔΙΚΤΥΑ. ΕΥΖΟΜΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ, ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΡΙ Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΙΔ΄ΑΛΛΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΑ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep