Το πήρε ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης αναδείχτηκε νικητής του 12ου «Μαρκομιχελάκειου» τουρνουά, επικρατώντας στα πέναλτι του ΟΦΗ.

Τη δεύτερη θέση στο τουρνουά που έγινε στις Αρχάνες με τη συμμετοχή των Γιούχτα, Εργοτέλη πήρε ο ΟΦΗ. Οι «μελανόλευκοι» έχασαν από τους «κιτρινόμαυρους» στη διαδικασία των πέναλτι με 3-1 και με τον Νίκο Κατσικοκέρη να σημειώνει δύο τέρματα.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Εργοτέλης επικράτησε 1-0 του Γιούχτα με γκολ του Λυδάκη, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο ο ΟΦΗ νίκησε, επίσης 1-0, την ομάδα του Γιούχτα. Σκόρερ χρίστηκε στο 42' ο Μάνος με προβολή έπειτα από ασίστ του Μπολάκη. Στο πρώτο 45λεπτο ο τεχνικός, Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε τους: Δαύκο, Κιάσσο, Βαλλιάνο, Βρεττό, Μακρίδη, Κομεσίδη, Φουκαράκη, Μπολάκη, Μπουρσέλη, Μάνο, Φαζό.

Στο τρίτο ματς του τουρνουά μεταξύ του ΟΦΗ και του Εργοτέλη, οι «μελανόλευκοι» προηγήθηκαν στο 27' με πέναλτι που κέρδισε ο Ράντι και το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χαντί. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν στο 41'. Ο Λεάλ εκτέλεσε φάουλ, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά και ο Κατσικοκέρης νίκησε τον Δερμιτζάκη. Έτσι, ο νικητής του τουρνουά αναδείχτηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Εργοτέλης επικράτησε 3-1 με τις εκτελέσεις των Λεάλ, Μισέλ, Κατσικοκέρη. Για τον ΟΦΗ ο Μιλοσάβλιεφ νικήθηκε από τον Στεφανάκο, ενώ δίχτυα βρήκε ο Μασάδο.

Ο Νιόπλιας παρέταξε τους: Δερμιτζάκη, Κομεσίδη, Κοιλιάρα, Όστοϊτς, Κώτσιο, Νάστο, Μασάδο, Χαντί, Ράντι, Μιλοσάβλιεφ, Όγκμποε.

Για τον Εργοτέλη έπαιξαν οι: Στεφανάκος, Γενιτσαρίδης, Τσουμάγκας, Καντούτσης, Τζανής, Ρουσάκης, Μισέλ, Μπερουσαβίλι, Λεάλ, Κατσικοκέρης, Καλέ.

Πηγή: gentikoule.gr

Last modified onΣάββατο, 20 Αύγουστος 2016 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep