Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Διάστρεμμα ο Φαρούκ

Πιθανότατα θα χάσει την αναμέτρηση της Κυριακής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Φαρούκ. Πιθανότατα θα χάσει την αναμέτρηση της Κυριακής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Φαρούκ.

 

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Βύζαντα έφυγε τραυματίας από το γήπεδο στην αναμέτρηση με την Επανωμή και υπέστη διάστρεμμα.

Σήμερα θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο Αμπού Φαρούκ που αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο στο ματς με την Αναγέννηση Επανωμής. Το διάστρεμμα που έχει υποστεί δεν είναι ελαφρύ, αλλά ούτε και βαρύ με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος για να διαπιστωθεί πόσες ημέρες θα μείνει εκτός δράσης και αν θα χάσει κάποια ματς. Είναι πολύ δύσκολο να προλάβει την αναμέτρησης της Κυριακής με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Αναγέννηση Επανωμής μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Μεγάρων Θανάσης Μιχελής: «Ηταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Ο αντίπαλος προερχόταν από συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα. Εμείς δεν φοβηθήκαμε καθόλου το παιχνίδι. Δουλεύουμε διαφορετικά όλη αυτή την εβδομάδα και είχαμε μελετήσει την τακτική του αντιπάλου και την βελτίωση του δικού μας παιχνιδιού. Θέλω και εκ μέρους των παιδιών να πω ένα καλώς ήρθες στον νέο μας προπονητή. Ψάξαμε στα τελευταία λεπτά τη νίκη και είχαμε τις φάσεις που θα μπορούσαν να μας την δώσουν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep