Ξεκαθάρισμα της ΠΑΕ στον Άρη

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν επισκεφθεί την Αθήνα για να λύσουν τα θέματα της εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ στο ΓΕΜΗ και το υπουργείο Οικονομικών. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν επισκεφθεί την Αθήνα για να λύσουν τα θέματα της εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ στο ΓΕΜΗ και το υπουργείο Οικονομικών.

Να κλείσουν το θέμα της εκκαθάρισης θέλουν στη διοίκηση του Άρη και κατέβηκαν στην Αθήνα για να επισκεφθούν το Γ.Ε.ΜΗ.

Να βρεθεί τελική λύση για την εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ Άρης επιθυμούν οι υπεύθυνοι της ομάδας. Μέχρι τώρα περίμεναν την οριστικοποίηση του νέου νόμου που θα ισχύει και την δημοσίευση του στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Η τροπολογία που πέρασε στη Βουλή και καταργεί τις όποιες νομολογίες είχε ψηφίσει η μέχρι πρότινος σύνθεση της Ε.Ε.Α. δίνει την «εντολή» στο Γ.Ε.ΜΗ. να κινηθεί βάση του υφιστάμενου νομικού πλαισίου, επιτρέπει την ίδρυση νέας «καθαρής» από χρέη του παρελθόντος ΠΑΕ, ακόμα κι αν δεν έχει τελειώσει η εκκαθάριση της προηγούμενης.

Με αυτό το χαρτί στα χέρια τους, οι υπεύθυνοι του Άρη επισκέφθηκαν το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ) ώστε να πάρουν τις διαβεβαιώσεις από το αρμόδιο γραφείο και να ξεκινήσει η ίδρυση της νέας ΠΑΕ με άλλο αριθμό φορολογικού μητρώου ώστε να πάνε τα υπάρχοντα χρέη στους μετόχους εκείνης της εταιρίας.

Αυτή η απάντηση από το Γ.Ε.ΜΗ. Είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Άρη που περιμένει την λύση από την πλευρά και του Υπουργού Οικονομικών ώστε να προχωρήσει όλες τις διαδικασίες για την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep