Νωρίτερα από πέρσι

Ο Παναιγιάλειος ξεκινά την Τρίτη (16/8) και όμως είναι νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε ξεκινήσει πέρσι. Ο Παναιγιάλειος ξεκινά την Τρίτη (16/8) και όμως είναι νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε ξεκινήσει πέρσι.

Ο Παναιγιάλειος όσο και αν φαίνεται παράξενο... πέρσι είχε ξεκινήσει αργότερα προετοιμασία. 

Η δεύτερη χρονιά ταλαιπωρίας είναι αυτή για τον Παναιγιάλειο, αφού η ομάδα θα αρχίσει προετοιμασία μετά τα μέσα Αυγούστου. Η αβεβαιότητα είναι το βασικό συστατικό των τελευταίων χρόνων στην ομάδα του Αιγίου που και πέρσι είχε βρεθεί για πρώτη φορά στο γήπεδο στις 19 Αυγούστου 2015 για την πρώτη της συγκέντρωση.

Τότε προπονητής ήταν ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν 20 ποδοσφαιριστές. Μάλιστα το τότε δελτίο Τύπου από την ΠΑΕ είχε τον τίτλο «Ξεκινήσαμε!» και φυσικά υπήρχαν πολλά κενά που συμπληρώθηκαν στο ρόστερ μέχρι τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου όταν και τελείωνε το περιθώριο για τις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Αυτή τη σεζόν λοιπόν η 16η Αυγούστου μοιάζει νωρίτερα, αλλά φέρνει στο φως ένα συνεχόμενο πρόβλημα.

Το 2013-14 πάντως που ήταν η χρονιά της επιστροφής της ομάδας του Αιγίου στην Football League, η προετοιμασία ξεκίνησε στις 17 Ιουλίου 2014. Πέρσι πάντως την πρώτη προπόνηση παρακολούθησαν περίπου 300 φίλοι της ομάδας.

Last modified onΚυριακή, 14 Αύγουστος 2016 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep