Χαλαρό 1-1 για τον Αγροτικό

Ο Αγροτικός Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Αγροτικός Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ισόπαλο τελείωσε το φιλικό με το Παραλίμνι στο «Δημήτρης Κοντικάκης».

Οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα δεν είχαν πολλές προσδοκίες από το φιλικό με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, αφού γνώριζαν πως οι ποδοσφαιριστές θα έβγαζαν την κούραση της προετοιμασίας, αλλά και του ταξιδιού της επιστροφής που έγινε το πρωί πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Ο τεχνικός της ομάδας του Εύοσμου έβγαλε τα συμπεράσματα του από την απόδοση των ποδοσφαιριστών, αλλά οι επόμενες ημέρες θα του δώσουν ευκαιρία για πιο ασφαλή εικόνα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών και των κομματιών του παζλ που λείπουν.

Το γκολ του Αγροτικού Αστέρα σημείωσε στο 75ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γκέσιος. Από εκεί και πέρα υπήρξε και μία ευκαιρία, η οποία προήλθε από χτύπημα φάουλ του Φελίπε. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, η ομάδα του Ευόσμου ανέβασε την απόδοσή της. Ο Απόλλων είχε προηγηθεί στο 35ο λεπτό.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Κουκόλης, Βαφέας, Καραμπάς, Ουνγιαλίδης, Ντουνιάς, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης, Δεινόπαπας, Πάλλας, Φελίπε

Αγωνίστηκαν και οι: Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκέκας, Γκέσιος, Γκότοβος, Έππας, Κυριακίδης, Παπαδημητρίου, Πουγαρίδης, Κάμπας  

Last modified onΚυριακή, 14 Αύγουστος 2016 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep