Θέλει Ντουρμισάι η Λαμία

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι από τους βασικούς στόχους της Λαμίας για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι από τους βασικούς στόχους της Λαμίας για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ο 21χρονος επιθετικός είναι ο στόχος της ομάδας της Φθιώτιδας που έχει ζητήσει τον δανεισμό του από τον Πανιώνιο.

Λύση στην επίθεση στο πρόσωπο του Φιορίν Ντουρμισάι βλέπουν στο τεχνικό επιτελείο της Λαμίας και για αυτό το λόγο έχουν κάνει πολλές ενέργειες ώστε να τον αποκτήσουν ως δανεικό για την σεζόν που έρχεται. Ο 21χρονος επιθετικός που ανήκει στον Πανιώνιο, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν βοήθησε την προσπάθεια της Καλλιθέας στην Football League και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.

Την σεζόν 2014-15 είχε 5 γκολ στα 20 ματς που έπαιξε στο πρωτάθλημα, ενώ το 2015-16 είχε 12 αγώνες και βρήκε δίχτυα μια φορά. Με τον Πανιώνιο έχει πάρει 4 συμμετοχές σε δύο χρόνια στην Super League, χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ.

 

1 comment

  • Labros
    Labros Σάββατο, 13 Αύγουστος 2016 15:18 Comment Link

    Με τα ψέματα δεν γίνονται ομάδες !!! Να τον κάνει τι τον Ντουρμισάι ;;;;;;;;;; Mε ένα γκόλ τη χρονιά !!! Κάποιοι εξαργυρώνουν ...................και ο Αλεξίου εαν έπαιζε 30 ματς θα έβαζε περισσότερα !!! Επειδή εχω προσωπική άποψη βλέποντας πάνω απο 10 μάτς της Καλλιθέας την περασμένη σεζόν το παλικαράκι δεν το΄χει ..............................

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep