Ήττα με 3-1 για τον Άρη

Ο Άρης ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό στην φιλική αναμέτρηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (13/8) στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Άρης ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό στην φιλική αναμέτρηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (13/8) στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στο φιλικό με τον Ολυμπιακό η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με 3-1.

Δυνατό φιλικό έδωσε ο Άρης με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όπου ηττήθηκε με 3-1. Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο που ήταν καλύτεροι, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Άρης είχε κάποιες φάσεις και προς το τέλος του φιλικού (78’) ο Μπράνα Ίλιτς μείωσε σε 3-1 για τους κίτρινους που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία για να μειώσει νωρίτερα με τον Μιλούνοβιτς, αλλά έδιωξαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί. 

Για τον Ολυμπιακό ο Πάρντο με πλασέ (39') άνοιξε το σκορ και στη συνεχεία ο Φορτούνης στο 43ο λεπτό (με πέναλτι) έκανε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό αργότερα (44') πλασάροντας έγραψε το 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο (46' Λεάλι), Φιγκέιρας (46' Βούρος), Ντε λα Μπέγια (46' Τσιμίκας), Μποτία (46' Ρέτσος), Ντα Κόστα, Μιλιβόγιεβιτς (46' Ζντιέλαρ), Καμπιάσο (46' Ανδρούτσος), Σεμπά (46' Ντουρμάζ), Πάρντο (46' Μανθάτης), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Ιντέγε (46' Πουλίδο).

AΡΗΣ: Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Νέτο  (45΄Μιλούνοβιτς) , Αντρέου Γκουεράο, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (45΄Ίλιτς)  

 

 

Last modified onΣάββατο, 13 Αύγουστος 2016 12:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep