Ρήτρες σε Πάτο

Ο Ουσμάν Μπάρι Πάτο θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Αγροτικό Αστέρα, αφού δέχθηκε τους όρους "συμπεριφοράς" στο συμβόλαιο του. Ο Ουσμάν Μπάρι Πάτο θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Αγροτικό Αστέρα, αφού δέχθηκε τους όρους "συμπεριφοράς" στο συμβόλαιο του.

Στον Αγροτικό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Οσμάν Πάτο, ο οποίος είναι στις προπονήσεις της ομάδας και θα περάσει εργομετρικά την Τρίτη (16/8).

Στην επιλογή του Οσμάν Πάτο κατέληξαν τελικά οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα παρά το ότι ο 25χρονος επιθετικός δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό δεν τους έκανε να ακυρώσουν το ενδιαφέρον τους για την ένταξη του στο ρόστερ, αλλά επέλεξαν να του προσθέσουν αρκετούς όρους που θα αφορούν την συμπεριφορά του στο συμβόλαιο που θα υπογράψουν μαζί του.

Ο Ουσμάν Πάτο έχει αγωνιστεί στον Αγροτικό Αστέρα το δεύτερο εξάμηνο την σεζόν 2014-15 (17 αγώνες/4 γκολ), ενώ πέρσι συνέβαλε στην άνοδο της ΑΕΛ στην Super League με 2 γκολ σε 18 αγώνες. Στην Ελλάδα είχε έρθει για πρώτη φορά για λογαριασμό της Καβάλας το 2012 και σημείωσε 6 γκολ σε 19 αγώνες. Συνολικά στην Football League έχει 17 γκολ σε 65 αγώνες.

 

Last modified onΠαρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep