Ανακοίνωσε τετράδα η Καρδίτσα

Τέσσερις μεταγραφές και δύο φιλικά ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Τέσσερις μεταγραφές και δύο φιλικά ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Σμίλτος, Πρίφτης, Μυργιώτης και Καραγιάννης είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Την απόκτηση των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που είχε κλείσει τις τελευταίες εβδομάδες ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Γιώργος Σμίλτος, Δημήτρης Πρίφτης, Θωμάς Μυργιώτης και ο Ηλίας Καραγιάννης είναι πλέον και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας και θα ενισχύσουν τους Θεσσαλούς σε όλες τις γραμμές.

Ο 24χρονος αμυντικός Γιώργος Σμίλτος αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2015 στον Κισσαμικό.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Πρίφτης αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο στον ΑΟ Χανιά, ενώ έχει παρουσίες στην Football League με την ΑΕΛ και τον Τύρναβο.

Ο 24χρονος επιθετικός Θωμάς Μυργιώτης επιστρέφει στην ομάδα της Αναγέννησης μετά από δυόμισι χρόνια, αφού πέρασε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πυρσός Νέας Αγχιάλου που πέρσι αγωνίστηκε σε 24 ματς και σημείωσε 2 γκολ.

Ο 25χρονος μέσος Ηλίας Καραγιάννης έχει πολλές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ έχει αγωνιστεί σε 6 αγώνες με τον Τύρναβο στην Football league. Πέρσι είχε 15 αγώνες και ένα γκολ με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο πρώτο εξάμηνο και 12 συμμετοχές χωρίς γκολ στο δεύτερο με τον Δωτιέα Αγιάς.

Παράλληλα η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε και τα φιλικά της για το διήμερο που έρχεται, με τον Ατρόμητο στον Παλαμά αύριο Παρασκευή (12/8) και το Σάββατο (13/8) σε ένα πιο δυνατό στο Δημοτικό Στάδιο με την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντερμπέου.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep