Εβδομάδα εξελίξεων

Ο Αχαρναϊκός θα έχει λύσει πολλές από τις εκκρεμότητες του μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Ο Αχαρναϊκός θα έχει λύσει πολλές από τις εκκρεμότητες του μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Στον Αχαρναϊκό θα τελειώσουν όλα τα ζητήματα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, αφού αναμένεται να κλείσουν μεταγραφές και να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι περισσότερες εκκρεμότητες για τον Αχαρναϊκό έχουν δρομολογηθεί ώστε να τελειώσουν αυτή την εβδομάδα και εκτός από την σφραγίδα στην διοικητικά αλλαγή αναμένεται να καθοριστεί στον μεγαλύτερο του βαθμό το ρόστερ. Στα διοικητικά όλες οι ενδείξεις αναφέρουν πως μέχρι την Τετάρτη (3/8) θα έχει τελειώσει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του Αχαρναϊκού και θα οριστούν τα νέα μέλη της διοίκησης και ο τρόπος που θα «τρέξει» η ομάδα.

Άλλωστε οι νέες κινήσεις, όπως είναι φυσικά, γίνονται υπό τις οδηγίες της νέας διοίκησης που θα αποκτήσει και υπόσταση πριν κλείσει αυτή η εβδομάδα. Στα μεταγραφικά, συνεχίζονται οι δοκιμές, καθώς και οι προτάσεις που δέχεται η ομάδα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι επενδύσεις που είναι διατεθειμένη να κάνει η νέα διοίκηση, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η πρώτη της χρονιά αναμένεται να είναι αναγνωριστική.

 

1 comment

  • funto
    funto Κυριακή, 31 Ιούλιος 2016 23:40 Comment Link

    Τετοια τρικυμια στα μυαλια ουτε στο καλυτερο μουρλοκομειο δεν εχει ξανασυμβει.Καταστασεις απειρου καλους.Οι περυσινοι κομενοι αναβαθμιζονται ,τα μπουλουκια των νεων ταλεντων μαζι με γονεις παπουδες και νταραβεριτζιδες κανουν εφοδους με τον αμοιρο προπονητη να συλογιζεται που βρισκεται ,σε αλανα η σε επαγγελματικη ομαδα. Τα ανηψια ξαδελφια γνωστοι των νεων μαγαλοεπενδυτων μπαινοβγαινουν εκει που καποτε ηταν τιμη να παιζεις για το νικοκυριο.Οι απομειναντες παλαιοι ποδοσφαιριστες ψαχνουν τροπους να βγουν απο το κλουβι και οι διωχθεντες ευλογουν τον παναγαθο για το θειο δωρο που τους εκανε να μεινουν ελευθεροι.
    Μην ρωτηστε ποιος εχει την κουταλα και ανακατεβει γιατι απο μαγειρικη αφθαστος καθοτι ανθρωπος του λοχου ! αλλα παντα το φαγητο δεν τρωγεται απο οπου και αν περασε.........

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep