Έκλεψε Μπλάζιτς η Λαμία

Ο Μάρκο Μπλάζιτς θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Λαμία. Ο Μάρκο Μπλάζιτς θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Λαμία.

Παρότι ήταν ένα βήμα από τον ΟΦΗ, ο 30χρονος μέσος υπέγραψε τελικά συμβόλαιο συνεργασίας με την Λαμία. 

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες στον ΟΦΗ να θεωρούσαν τυπική την επικύρωση της συνεργασίας τους με τον Μάρκο Μπλάζιτς, αλλά τελικά η Λαμία έκανε την κίνηση της και τελικά εξασφάλισε την υπογραφή του 30χρονου μέσου που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με την Καλλονή στο πρωτάθλημα της Super League και αγωνίστηκε σε 9 αγώνες χωρίς να σημειώσει γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν. 

Στην Κρήτη μάλιστα η διοίκηση της ομάδας περίμενε τον Σέρβο ποδοσφαιριστή σήμερα Πέμπτη (28/7) για την υπογραφή των συμβολαίων. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό Σέρβο μέσο Marco Blazic για τα επόμενα 2 έτη. Ο Marco Blazic γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1985 (ηλικία 30). Έχει ποδοσφαιρική θητεία στον Ερυθρό Αστέρα, στην RADNICKI NIS και Καλλονή. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον καλωσορίζει στο ρόστερ της ομάδας της και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες.»

 

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep