Επιθετικός... Αγροτικός

Ο Αγροτικός Αστέρας ελπίζει αυτή τη σεζόν να έχει καλύτερα σχέση με το γκολ από ότι στο περσινό πρωτάθλημα που σκόραρε μόλις 21 τέρματα σε 32 ματς. Ο Αγροτικός Αστέρας ελπίζει αυτή τη σεζόν να έχει καλύτερα σχέση με το γκολ από ότι στο περσινό πρωτάθλημα που σκόραρε μόλις 21 τέρματα σε 32 ματς.

Αλλαγή φιλοσοφίας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που πέρσι είχε την χειρότερη επίδοση και τώρα ενισύχθηκε για να ελπίζει σε γκολ. 

Μόλις 21 γκολ σημείωσε στο περσινό πρωτάθλημα ο Αγροτικός Αστέρας, αφού στα 27 έφτασε με τα δύο 3-0 α.α. απέναντι σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου στον δεύτερο γύρο. Το πρόβλημα ήταν κάτι παραπάνω από ορατό και έτσι το τεχνικό επιτελείο έκανε στροφή σε ποδοσφαιριστές που αποδεδειγμένα γνωρίζουν την κατηγορία και την τέχνη του γκολ. Οι Τάι, Δεινόπαπας, Γκέσιος έχουν δώσει τα διαπιστετήρια τους στην Football League, ενώ επένδυσαν και σε στον Ξαβιέ Φελίπε που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κάνει παραγωγικά πρωταθλήματα στο Ελ Σαλβαδόρ με την Αλιάνζα. 

Σημαντικό κομμάτι σε αυτές τις επιλογές ήταν και το δίδυμο Γκέσιου - Δεινόπαπα που έχουν συνυπάρξει σε αρκετές ομάδες και η συνεργασία τους είναι αποδεδειγμένη. Μέχρι τώρα έχουν κοινή θητεία σε Επανωμή - Ολυμπιακό Βόλου - Πανελευσινιακό και Χανιά. Κομβικό είναι ακόμη πως οι δύο τους προέρχονται από την Θεσσαλονίκη, ενώ και ο Τάι έχει περάσει χρόνια της καριέρας του στην πόλη με τον Ηρακλή. 

Τώρα αυτό που απομένει είναι να βρουν τα πατήματα τους και να δείξουν από την προετοιμασία πως μπορούν να σηκώσουν το βάρος της επίθεσης του Αγροτικού Αστέρα που είχε πολλά προβλήματα πέρσι με το γκολ και ήταν ένας από τους λόγους που άργησε να εξασφαλίσει τη σωτηρία του. 

Last modified onΔευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 02:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep