«Ομάδα που θα κάνει περήφανο τον κόσμο»

Το στίγμα για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν που «χτίζεται» αυτές τις μέρες έδωσε ο Σταύρος Λαμπράκης

Ανταγωνιστική ομάδα που δίνει και την ψυχή της στο γήπεδο δημιουργείται στον ΟΦΗ, όπως τόνισε ο Σταύρος Λαμπράκης. Ο τεχνικός διευθυντής των Κρητικών μίλησε στο ofi1925.gr για τη δουλειά που γίνεται, τις μεταγραφές που θα γίνουν ακόμα και τη συνεργασία του με τον Νίκο Νιόπλια.

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά του ΟΦΗ ο Σταύρος Λαμπράκης, τονίζει πως «πηγαίνουμε για 3-4 ακόμη κινήσεις πρώτης γραμμής. Δεν θα βιαστούμε. Κομμάτι-κομμάτι θα ολοκληρώσουμε το παζλ του φετινού ΟΦΗ».

Για το πότε ο ΟΦΗ θα έχει ολοκληρώσει χρονικά τις μεταγραφικές του κινήσεις, ο Σταύρος Λαμπράκης επισημαίνει ότι «μέσα στις επόμενες δέκα μέρες πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ κοντά, αλλά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για οτιδήποτε καλό προκύψει. Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη μπροστά μας, για να κάνουμε τις καλύτερες δυνατίες επιλογες για την ομάδα μας».

Για τα στοιχεία που θα έχει η ομάδα που χτίζει ο ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Football league, ο Σταύρος Λαμπράκης, επισημαίνει ότι «φτιάχνουμε ομάδα που θα έχει ποιότητα, εμπειρία και ταλέντο. Χωρίς υπερβολές και με βάση το μπάτζετ που έχουμε αποφασίσει. Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει σελίδα με τη σημερινή διοίκηση που υπάρχει, η οποία θελει να βαδίσει με οικονομική συνέπεια και σοβαρότητα, ώστε ο ΟΦΗ να μπεί ξαναμπεί ποτέ στις περιπέτειες των τελευταίων ετών».

Για τη συνεργασία που έχει με το Νίκο Νιόπλια, τονίζει πως «υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή, στο τιμ συνολικά και στη δουλειά που γίνεται, υπάρχει μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές και ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος, ότι θα γίνει μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας όλων είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κάνει περήφανο τον κόσμο και θα δίνει και την ψυχή της στο γήπεδο».

Στα αγωνιστικά, ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με το πρόγραμμα της Τετάρτης (27/7) να περιλαμβάνει μια προπόνηση (πρωί). Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μάνος, Μιλοσάβλιεφ και Μασάδο, ενώ άδεια για προσωπικούς λόγους πήρε ο Μακρίδης, ο οποίος θα επιστρέψει στο πρόγραμμα της Πέμπτης (28/7), το οποίο περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα). Διπλή προπόνηση υπάρχει και την Παρασκευή (29/7), ενώ το Σάββατο (30/7) θα γίνει μια προπόνηση. Την Κυριακή (31/7) οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep