Τετάρτη η «πρώτη» στο Μενίδι

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Αχαρναϊκό, με την ομάδα να αλλάζει χέρια και να ξεκινά προετοιμασία – «Έκλεισε» δύο μεταγραφές

Μετά από μέρες… ηρεμίας στο Μενίδι, έρχεται καταιγισμός εξελίξεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, ο Αχαρναϊκός αλλάζει χέρια, με τον Νίκο Μαυρίκο να αποχωρεί από την ομάδα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο νέος μεγαλομέτοχος, ωστόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα αρχίζει να δουλεύει σε φουλ ρυθμούς.

Την Τετάρτη (27/7) στις 17:30 θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Αχαρναϊκού, με την πρώτη προπόνηση να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο του Μενιδίου. Το παρών θα δώσουν όσοι παίκτες έχουν απομείνει στο ρόστερ, δηλαδή οι Χριστοφιλέας, Μαρής, Ματσούκας, Παπατόλιος, Αναστασίου, Μουστάκης, αλλά και νέα πρόσωπα.

Οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν πως έχουν συμφωνήσει ήδη δύο παίκτες με τους «πράσινους». Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, ο οποίος την Τρίτη (26/7) έλυσε το συμβόλαιό του με τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά και ο 18χρονος μέσος Γιάννης Κυριαζόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης. Άμεσα θα γίνουν κι άλλες κινήσεις για να στελεχωθεί άμεσα το ρόστερ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Αχαρναϊκού θα διεξαχθεί από τις 4 ως τις 14 Αυγούστου στο Καρπενήσι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep