Πήρε και Γκουεράο ο Άρης

O Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. O Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη.

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ είναι ο τέταρτος στη σειρά ποδοσφαιριστής που ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην συμφωνία με τον Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ προχώρησε ο Άρης, με τον Ισπανό να βρίσκεται ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για το απόγευμα της Δευτέρας (27/7). Ο 33χρονος Ισπανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Ο Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ γεννήθηκε 17/06/1983 στη Βαρκελώνη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις περίφημες ακαδημίες στην Μπαρτσελόνα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε δύο σεζόν (2003-2005). Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν Μάλαγα Β και η Σπόρτινγκ Χιχόν (41 συμμετοχές και 1 γκολ).

Ακολούθησαν η Πολόνια Βαρσοβίας (34 συμμετοχές και 1 γκολ), η Οκλαντ Σίτι στη Ν. Ζηλανδία, η Ντιναμό Τυφλίδας και η πολωνική Λέγκια Γκντανσκ. Το 2013 επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρασίνγκ Σανταντέρ (65 συμμετοχές και 2 γκολ) και πέρυσι βρέθηκε στην Αυστραλία όπου φόρεσε την φανέλα των Σίδνεϊ Γουόντερερς (27 συμμετοχές και 3 γκολ).

«Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα»

Ο Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Γνωρίζω ήδη πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πετύχει τους στόχους του και να επιστρέψει στη Superleague. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες».  

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep