Επίσημα Μπούρμπος στον Άρη

Ο Χρήστος Μπούρμπος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη και θα ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια ανόδου στην Super League. Ο Χρήστος Μπούρμπος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη και θα ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια ανόδου στην Super League.

Συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης υπέγραψε ο 33χρονος αμυντικός και θα ενισχύσει τον Άρη στην προσπάθεια του να επιστρέψει στην Super League.

Ο Χρήστος Μπούρμπος είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη και αναμένεται να βρίσκεται στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (25/7). Η αρχική συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές πήρε επίσημο χαρακτήρα μετά την υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής μετρά 257 επίσημα ματς στις επαγγελματικές κατηγορίες και έχει αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ σε 77 αναμετρήσεις. Επιστρέφει στην Football League μετά από πέντε σεζόν, ενώ στην τελευταία του παρουσία πήρε την άνοδο με τον ΟΦΗ.

Την τελευταία σεζόν έκανε μόλις δύο επίσημες συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό στην Super League, ενώ την σεζόν 2014-15 μέτρησε 31 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τους Πράσινους.  

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep