«Σταχυοφόροι» Κοτσαρίδης, Γραικός

Ο Κώστας Κοτσαρίδης και ο Θωμάς Γραικός ανακοινώθηκαν από τον Πανελευσινιακό.

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Πανελευσινιακό. Η ομάδα της δυτικής Αττικής έκλεισε δύο ακόμα ποδοσφαιριστές και την Κυριακή (24/07) ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Κώστα Κοτσαρίδη και τον Θωμά Γραικό.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος, Κώστας Κοτσαρίδης ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου (13 συμμετοχές, 2 γκολ), ενώ προηγουμένως έπαιζε στη βελγική Γάνδη - Ζεεχάβεν. Έχει φορέσει, επίσης, τη φανέλα των Νίκης Βόλου, Άρη και ΑΕΚ. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανελευσινιακος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 24χρονο αμυντικό μέσο Κοτσαριδη Κωνσταντίνο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Άρη Θεσσαλονίκης, Α.Ε.Κ., Νίκη Βόλου καθώς και στην Βελγικη RC Gent-Zeehaven. Του ευχόμαστε καλή και υγιή σεζόν! (Από αριστερά: Γλυκός Γιάννης μάνατζερ, ο ποδοσφαιριστής Κοτσαριδης Κωνσταντίνος, γενικός αρχηγός Παπακωνσταντίνου Σπύρος).

kotsa

Σε ό,τι αφορά στον Θωμά Γραικό, ο 25χρονος αμυντικός την περσινή σεζόν κατέγραψε 16 συμμετοχές με τη Ζάκυνθο. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Εθνικό Νέου Αγιονερίου, Πανηλειακό, Μακεδονικό και Άρη. Η ανακοίνωση:

eee

«Η ΠΑΕ Πανελευσινιακος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασιας με τον 25χρονο αμυντικό Γραικο Θωμά και του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά. Έχει αγωνιστεί στην Super League με Άρη Θεσσαλονίκης και στην Football League με Πανηλειακό και Ζάκυνθο».

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούλιος 2016 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep