«Αποκατάσταση της πραγματικότητας»

Εξηγήσεις για τα όσα έγιναν πριν το ματς με τον Παναιγιάλειο έδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας

Τη δική της διάσταση των γεγονότων έδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας, απαντώντας στις κατηγορίες της ηγεσίας των «Ultras Gate 3». Ο Βασίλης Μπούρμπος επισήμανε πως 2-3 άτομα είναι αυτά που δημιουργούν το άσχημο κλίμα και καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στο ξεκίνημα της νέας σεζόν για την ομάδα την Τρίτη (26/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την συνεχή παραπληροφόρηση που επιχειρείται από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της περσινής σεζόν με τον Παναιγιάλειο και την αποκατάσταση της πραγματικότητας απέναντι στα ασύστολα ψεύδη που διοχέτευσαν συγκεκριμένοι προσπαθώντας να παρασύρουν το οργανωμένο κομμάτι φιλάθλων της Αναγέννησης είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε.

Δεν το επιχειρήσαμε τόσο καιρό σκεπτόμενοι πάντα το καλό της ομάδας και την ενότητά της.

Ωστόσο επειδή παρατηρείται ένα μπαράζ στοχευμένης εμπάθειας σε ό,τι καλό κάνει η ομάδα, με ασύστολα ψεύδη συνεχείς αιχμηρές ανακοινώσεις (δεν υπάρχει ούτε μία ανακοίνωση στήριξης αυτής της καταπληκτικής προσπάθειας) και αθλιότητες σε δημόσιες αναρτήσεις, θα πάρουμε θέση για τελευταία φορά.

Παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τον Παναιγιάλειο ο πρόεδρος μας Βασίλης Μπούρμπος είχε συνομιλία με τους αυτοαποκαλούμενους ως εκπροσώπους και ηγέτες του συνδέσμου ULTRAS GATE 3 κ.κ. Μπαντή και Ζάρρα.

Τους διαμήνυσε ότι σ' αυτό το ματς επειδή οι οικονομικές συνθήκες ήταν απίστευτα δύσκολες κι επειδή υπήρξαν καταγγελίες για πώληση εισιτηρίων έξω από το στάδιο, ότι όλοι οι φίλαθλοι ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ θα προμηθευτούν το εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Αυτή η θέση του προέδρου μας μεταφέρθηκε διαστρεβλωμένη στους υπόλοιπους φιλάθλους μ' αποτέλεσμα να υπάρξει ένα μπαράζ παραπληροφόρησης ότι αφέθηκαν επίτηδες οι φίλαθλοι εκτός γηπέδου.

Οσο για το "δεν σας γουστάρω στο γήπεδο" που λέγεται και ξαναλέγεται ο πρόεδρός μας το διατύπωσε ως απάντηση προς δυο - τρείς που ΟΡΓΙΑΣΑΝ στη συκοφαντία με συνεχείς προσβλητικές και απαράδεκτες αναρτήσεις σπιλώνοντας την ηθική της ομάδας και των μελών της, καπελώνοντας μάλιστα το οργανωμένο κομμάτι και μιλώντας αυθαίρετα για λογαριασμό του.

Οι δημόσιες αυτές αναρτήσεις των συγκεκριμένων με προσβλητικότατους και άθλιους χαρακτηρισμούς, τάφους και απειλητικά μηνύματα στα τηλέφωνα, την ώρα μάλιστα της μάχης και του τρομερού αγώνα για να επιτευχθεί ο στόχος, είναι στη διάθεση της ομάδας και όλων των φιλάθλων.

Οι συγκεκριμένοι δύο - τρείς που βάζουν τα προσωπικά τους πάνω από την ομάδα προσπαθώντας να παρασύρουν, να συκοφαντήσουν και να διαβάλουν διοικούντες, αθλητές, πρόεδρο, μέλη της ομάδας, με τη συγκεκριμένη διοίκηση δεν πρόκειται να έχουν ποτέ πλέον καμία κουβέντα.

Μ’ αφορμή αυτό το περιστατικό να αναφέρουμε τις κινήσεις της διοίκησης για την εξυπηρέτηση των οργανωμένων φιλάθλων και την διάθεσή της να προασπίσει την ενότητα.

1. Το περασμένο καλοκαίρι προτάθηκαν εισιτήρια διαρκείας φθηνά (50 και 30 ευρώ) για να μπορούν οι οργανωμένοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους. επίσης να γραφτούν μέλη στον κατάλογο του Α.Σ. Οι αυτοαποκαλούμενοι εκπρόσωποι και ηγέτες αρνήθηκαν.

2. Προτάθηκε να βγει ειδικό εισιτήριο ώστε να μην παρατηρούνται κρούσματα προπώλησης εισιτηρίων σε μεγαλύτερες από τις αναγραφόμενες τιμές γιατί υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες. Οι αυτοαποκαλούμενοι εκπρόσωποι και ηγέτες αρνήθηκαν.

3. Σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι η διοίκηση έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε οι περισσότεροι να μπαίνουν με λίστες και προσκλήσεις χωρίς να πληρώνουν χρήματα, ενώ διασφάλισε χώρο σε όλα τα γήπεδα που έδωσε αγώνα η ομάδα μας πλην εκείνων που απαγόρευσε τη μετακίνηση η αστυνομία.

4. Στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με τη Λάρισα παραχωρήθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός προσκλήσεων που δικαιούταν η ομάδα μας στους οργανωμένους και αρκετά μέλη από άλλες λέσχες, απλούς φιλάθλους αλλά και μέλη της διοίκησης έμειναν χωρίς δεύτερη σκέψη και παράπονο εκτός γηπέδου υπηρετώντας τις ανάγκες της ομάδας.

Κλείνοντας, επαναλαμβάνουμε ότι δεν πρόκειται με τους συγκεκριμένους αυτοαποκαλούμενους εκπροσώπους και ηγέτες να συνομιλήσουμε ξανά. Ούτε φυσικά να ανεχθούμε συκοφαντίες, απειλές και ψεύδη.

Θα συνομιλούμε απευθείας με τους φιλάθλους που είναι η ψυχή των ULTRAS CATE 3 αλλά και των άλλων συνδέσμων της ομάδας (ΛΕΦΑΚ, Yellow Revenge, Athens Club, Salonika Club κλπ).

Αλλωστε όλοι όσοι βρέθηκαν ή βρίσκονται στη διοίκηση, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο είναι ΦΙΛΑΘΛΟΙ της Αναγέννησης.

Ο πρόεδρός μας Βασίλης Μπούρμπος τις επόμενες ημέρες θα καλέσει όλους εκπροσώπους των συνδέσμων και των λεσχών όπως το πράττει κάθε καλοκαίρι ώστε η ομάδα να είναι ΕΝΩΜΕΝΗ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ και να προστατεύεται από τον κάθε εμπαθή που για προσωπικά κίνητρα προσπαθεί κάθε φορά στην πρώτη δυσκολία να τη διαιρέσει.

Θέλουμε ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους στο γήπεδο όπως κι αν αυτοορίζονται.

Τους καλούμε να προμηθευτούν ΟΛΟΙ το εισιτήριο διαρκείας και με τη φυσική τους παρουσία να θωρακίσουν την ομάδα στην μεγάλη προσπάθεια καθιέρωσης που συνεχίζεται και φέτος αδιάλειπτα και κόντρα ακόμη και στις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που είναι πολύ άσχημες.

Τέλος τους καλούμε όλους τους Αναγεννησιώτες, να δώσουν ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ την Τρίτη το απόγευμα στο Στάδιο στο ξεκίνημα της ομάδας που θα είναι πάλι ελπιδοφόρο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ».

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούλιος 2016 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep