Επαγγελματίας ο Χίσι

Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε με τον ΟΦΗ ο νεαρός μέσος Κέβιν Χίσι

Με εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, ο Κέβιν Χίσι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για τρία χρόνια. Ο 21χρονος μέσος ανήκε στον ΟΦΗ και πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στον ΠΑΟ Κρουσώνα, με τον οποίο πέτυχε 5 γκολ. Τις τελευταίες μέρες συμμετείχε στις προπονήσεις των «ασπρόμαυρων», με τον Νιόπλια να ανάβει το «πράσινο» φως για την παραμονή του.

Ο Κέβιν Χίσι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον ΟΦΗ δήλωσε στο ofi1925.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Πέρσι έκανα μια γεμάτη χρονιά στον ΠΑΟ Κρουσώνα και αυτό μου έκανε καλό. Επιστρέφω πιο δυνατός στον ΟΦΗ με στόχο να μείνω στην ομάδα. Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΟΦΗ και να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να πετύχει τους στους του».

Στο δελτίο Τύπου του ΟΦΗ αναφέρεται:

Mια ακόμη κίνηση επένδυσης για το «παρών» και το μέλλον από τον ΟΦΗ, ο οποίος εντάσσει στο δυναμικό του, τον 21χρονο μέσο Κέβιν Χίσι.

Ο Αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής, με ελληνική υπηκοότητα, κέρδισε το «στοίχημα» από τις δοκιμές που κάνει αυτήν την εποχή ο Νίκος Νιόπλιας και την Παρασκευή (22/7) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον ΟΦΗ.

Oπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ «ο Χίσι, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 4.5 ετών και έκτοτε μένει μόνιμα στη χώρα μας. Αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ, ενώ πέρσι έπαιξε ως δανεικός στον ΠΑΟ Κρουσώνα στην Γ' Εθνική και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Φέτος τον Κέβιν, ζήτησαν αρκετές ομάδες της Γ' Εθνικής ως δανεικό, αλλά τελικά η απόφαση του ΟΦΗ είναι ο παίκτης να μείνει στην ομάδα μας και να είναι μέλος του ρόστερ της στην Football League».

Ποιός είναι

Ο Κέβιν Χίσι γεννήθηκε στις 18/6/1995. Ο Κέβι Χίσι ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Κω, όπου μετακόμισε η οικογένεια του από το Τεπελένι. Επαιξε σε μικρή ηλικία ποδόσφαιρο σε ομάδες του νησιού (Ασκλιπειός, Ομιλος Αθλοπαιδιών Κω, Α.Ο. Δικαίου, πριν μετακομίσει στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ. Πέρσι δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΟ Κρουσώνα (Γ' Εθνική) και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep